Constructieve Rebel

Update Damaris

Damaris viel net buiten de lijst genomineerden voor minister nieuwe economie. Volgende keer voeren we een echte campagne, wie weet waar dat toe leidt. Maar zij won wel de constructieve rebellen Award 2020 van MaatschapWij.  

Een mooie geuzentitel die ons werk eer aandoet en waardoor het thema grondeigendom voorbij staat en markt weer meer aandacht krijgt.

BAS registratie

Damaris werd recent toegelaten tot de VAB, vereniging agrarische bedrijfsadviseurs en kreeg daarmee ook een BAS registratie. Zo kunnen boeren en tuinders via de SABE-regeling in aanmerking komen voor subsidie voor begeleiding.

Het Veerhuis

Als eerste pilot-project van Stichting Grond van Bestaan komt het Veerhuis in een stroomversnelling. De grond is vrijgekocht. Nu zijn we als gemeenschap van mensen die grond teruggeven aan de Aarde actief bij het opstellen van de verschillende voorwaarden voor grondgebruik en grondtoewijzing. Ons uiteindelijke doel is om de grond zelfs uit het geldsysteem te halen.

Het Grondvraagstuk krijgt steeds meer aandacht

Ook van buiten komt steeds meer aandacht voor het thema. Zo werd Damaris door de statenleden Gelderland uitgenodigd een verhaal te houden over de nieuwe economie en grondeigendom.

 

 

 

Reageren?

bel of mail gerust:

Damaris: 06-50637144 damaris@economytransformers.nl
Jac: 06-14687873 jac@economytransformers.nl
Economy Transformers