De Broedplaats

de podcast van Economy Transformers

Hiermee schrijf je je in voor onze e-maillijst. We zullen je nooit spammen en je kunt je altijd uitschrijven.

Damaris Matthijsen over de zes sleutels voor transitie

Door zogenoemde radicaal pionierende ondernemers te bevragen op wat zij nu anders doen dan ‘gewone’ ondernemers, ontdekten we de zogenoemde Zes Sleutels voor Transitie. Als je met je onderneming of initiatief werkelijk een bijdrage wilt leveren aan een mens- en Aarde-waardige samenleving, dan kun je met de Zes Sleutels niet alleen je essentie vinden, dat wat jij de wereld wilt geven, maar die ook vormgeven, werkzaam maken. In deze podcast vertelt Damaris Matthijsen alles over de Zes Sleutels, hoe ze zijn ontstaan, wat je ermee kunt en hoe ze werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Als je je hier inschrijft, ontvang je (on)regelmatig onze nieuwsbrief met de nieuwste podcasts of blogs, de agenda en uitnodigingen voor live- en online ontmoetingen.