3, 4 & 5 februari: Leesretraite op rustieke locatie in Vlagtwedde

3, 4 & 5 februari: Leesretraite op rustieke locatie in Vlagtwedde

* inclusief BTW, alle maaltijden, koffie/thee en lekkers
** inclusief BTW, twee overnachtingen, alle maaltijden, koffie/thee en lekkers

Wil jij graag op een stille plek ruimte maken om het boek Vrij, Gelijk & Samenleven te lezen? En dan na een dagje lezen rond een vuurtje doorpraten over wat je heeft geraakt in het boek, of wat je beter wilt begrijpen en waar je over in gesprek wilt met elkaar? Of lukt het je simpelweg niet om thuis ruimte te maken om even echt het boek in te duiken? Dan ben je welkom op de leesretraite die we speciaal voor dit doel organiseren. Alles mag en kan dit weekend, de ruimte is er voor jou met je boek.We zijn te gast op een prachtige plek in het hoge noorden waar de stilte en de rust onze leesconcentratie zal verhogen. Damaris is beschikbaar voor al je vragen, individueel of in een kring. De verblijfs- en cateringkosten brengen de deelnemers met elkaar op. De betaling voor Damaris is naar waardebepaling achteraf.

De locatie is dus: De Vuurplaats, Winselweg 5 in Vlagtwedde, zie foto’s:

Economy TransformersEconomy Transformers

Economy TransformersEconomy Transformers

2 reacties

  1. Ik doe graag mee met de lees retraite! Ben duurzaamheidsspecialist bij een bedrijf en heb veel interesse in alles op het snijvlak van ecologie, duurzaamheid en mindfulness.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Als je je hier inschrijft, ontvang je (on)regelmatig onze nieuwsbrief met de nieuwste podcasts of blogs, de agenda en uitnodigingen voor live- en online ontmoetingen.