De Broedplaats

de podcast van Economy Transformers

Hiermee schrijf je je in voor onze e-maillijst. We zullen je nooit spammen en je kunt je altijd uitschrijven.

Sebastian Klijnsma over kaarsenmakerij Dipam

Ruim vier jaar geleden nam Sebastian Klijnsma Dipam, bijenwasproducten, over van de vorige beherende vennoot. Dus niet van een vorige eigenaar. Waarom niet? Omdat Dipam al decennia lang ‘van zichzelf’ is en dus niet van iemand in het bijzonder. Dipam is niet meer te kopen of te verkopen. Maar als een bedrijf van zichzelf is, hoe vindt er dan overdracht plaats? Sebastian vertelt daarover in deze Broedplaats, inclusief de vraagstukken die hij tegenkwam bij de overname en hoe hij ze oploste. Stel dat alle bedrijven van zichzelf waren, hoe zou de samenleving er dan uitzien?

Meer informatie over Dipam: https://dipam.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Als je je hier inschrijft, ontvang je (on)regelmatig onze nieuwsbrief met de nieuwste podcasts of blogs, de agenda en uitnodigingen voor live- en online ontmoetingen.