De Broedplaats

de podcast van Economy Transformers

Hiermee schrijf je je in voor onze e-maillijst. We zullen je nooit spammen en je kunt je altijd uitschrijven.

Henry Mentink over de wereldwinkels, MyWheels en het Veerhuis

Henry Mentink is een kleurrijk mens, die zijn hele leven al van binnen naar buiten leeft. Dat wil zeggen, hij zet ingevingen en ideeën om in idealen, die hij ook nog weet te verwerkelijken. Vanuit liefde en vertrouwen. Als iedereen was zoals Henry Mentink, dan zag de wereld er zonniger uit. Toch? In dit openhartig gesprek vertelt hij over zijn leven en de initiatieven die hij nam en tot bloei bracht en brengt. Momenteel is hij bezig de gehele Aarde op de werelderfgoedlijst te krijgen. Luister en laat je inspireren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Als je je hier inschrijft, ontvang je (on)regelmatig onze nieuwsbrief met de nieuwste podcasts of blogs, de agenda en uitnodigingen voor live- en online ontmoetingen.