De Broedplaats

de podcast van Economy Transformers

Hiermee schrijf je je in voor onze e-maillijst. We zullen je nooit spammen en je kunt je altijd uitschrijven.

Hans van den Broek over surfschool The Shore

Over het radicaal volgen van je hart

Hans van den Broek is gymleraar met een bijzondere liefde voor surfen. Zonder zeil. Dus gewoon op de golven. Dus startte hij een surfschool op het strand van Scheveningen. En toen? Toen kreeg hij wel/geen vergunning om te starten? Een spannend verhaal. Zeker toen er investeerders op de deur klopten. Die veel geld zagen in een surfschool op het strand in Scheveningen. Hoe ga je om met de verleidingen van het geld als je eigenlijk alleen maar je hart wilt volgen? Hans van den Broek vertelt daar over in deze podcast. Over het starten en ontwikkelen van een surfschool en wat daar allemaal bij komt kijken. Veel luisterplezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Als je je hier inschrijft, ontvang je (on)regelmatig onze nieuwsbrief met de nieuwste podcasts of blogs, de agenda en uitnodigingen voor live- en online ontmoetingen.