De Broedplaats

de podcast van Economy Transformers

Hiermee schrijf je je in voor onze e-maillijst. We zullen je nooit spammen en je kunt je altijd uitschrijven.

Damaris en Jac over vrij uit de trits vrij, gelijk en samen

Damaris en Jac voeren onderzoekende gesprekken om begrippen helder te krijgen, om situaties waarin zij terechtkomen te begrijpen, om gevoelens te duiden, kortom: om zichzelf als mens in de huidige werkelijkheid een plek te geven. Deze keer bespreken ze het begrip ‘vrij’, uit de trits vrij, gelijk, samen. Het vrije westen versus het solidaire oosten, vrijheid om jezelf te zijn, vrij van uiterlijke en innerlijke hindernissen, vrij om grond, arbeid en kapitaal te kopen en te verkopen op de grond-, arbeids- en kapitaalmarkt. Wat betekent vrij eigenlijk? Nog los van of er überhaupt een vrije wil bestaat. Damaris en Jac nodigen je uit deel te nemen aan het gesprek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Als je je hier inschrijft, ontvang je (on)regelmatig onze nieuwsbrief met de nieuwste podcasts of blogs, de agenda en uitnodigingen voor live- en online ontmoetingen.