Nieuwsgierigheid en verwondering zijn al mijn hele leven mijn metgezel. Het willen begrijpen van de mens en de wereld waarin we leven. Vaak heb ik dat wat ik waarnam niet kunnen rijmen met wat ik voelde. Oftewel de zichtbare bovenstroom strookte niet met de voelbare onderstroom. Mijn basishouding van dienstbaar zijn aan het geheel botste vaak met de individuele belangen van de omgeving.

Eigen-wijze

Vanuit mijn wens om de wereld tot een mooiere plek voor iedereen te maken heb ik mij op vele vlakken bekwaamd om verandering op gang te brengen. Eerst vanuit de bovenstroom om daarna af te dalen naar de onderstroom. Van recht, verandermanagment, operational auditing en lean naar bewustzijnsontwikkeling en fenomenologisch systemisch werk. Vanuit al deze kennis, verrijkt met mijn doorleefde persoonlijke ervaring, is mijn eigen-wijze ontstaan. 

Vastgeroeste patronen en structuren in de samenleving en organisaties vragen om nieuw bouwen in plaats van veranderen. Anders denken, voelen en doen.Economy Transformers bouwt, is vernieuwend, denkt outside-the-box, is gedurfd en werkt vanuit een basishouding van bijdrage aan het geheel. Hier voel ik mij thuis en draag mijn steentjes bij met mijn eigen-wijze. Vooral het systemisch werk ten behoeve van het geheel en het individu.

Op dit moment woon ik met partner in Zuidhorn, waarbij voelbaar is dat een nieuwe woonplek nodig is. Nog geen idee waar dit zal zijn en hoe deze op ons pad mag komen. Ook hier zal anders en outside-the-box nodig zijn.

Mijn voeding haal ik uit de natuur, uit de inspiratie van het goede gesprek, uit een inspirerend boek, uit het letterlijk creëren in en om huis en een handje uit de mouwen steken bij anderen waar mijn praktisch en creatief inzicht voor onorthodoxe oplossingen wordt gevraagd.  

Doranne Janssen

+31 (0)6 24 25 09 14