Economy Transformers

Datum

jan 18 2021
Expired!

Tijd

10:00 - 12:30

bronbijeenkomt DeelGenootschap

Op 18 januari komen we weer bij elkaar met de mensen die het DeelGenootschap een warm hart toedragen en in de praktijk beoefenen.

Een bronbijeenkomst dus (voorheen netwerkbijeenkomst). Na drie eerdere netwerkbijeenkomsten kwamen we er achter dat het in feite bronbijeenkomsten zijn waarin we onze ervarinen delen, onze verbinding met het DeelGenootschap, ons laven aan de essentie van het DeelGenootschap en aan elkaar. Zodat we weer geinspireerd en met nieuwe moed, kracht en ideeën in onze eigen praktijk verder kunnen ermee.

Voor wie

Voor alle bondgenoten van het DeelGenootschap zijnde alle (ex) cursisten van de DeelGenootschap training en voor alle mensen die uit zichzelf aan de hand van het handboek (elementen van) het DeelGenootschap zijn gaan leven en toepassen. Voel je welkom!

Programma

Op het programma staat naast een check in en check out, een ronde waarin je jouw persoonlijke leerweg en alle vragen die zijn opgekomen over de praktijk van het DeelGenootschap mag delen. Damaris verzorgt een bronoefening over  het DeelGenootschap en geeft de laatste stand van zaken over de meest recente ontwikkelingen van deze beweging.

Wat brengt het je?

Het is super inspirerend om elkaar (weer) te ontmoeten en te mogen ondersteunen bij onze soms schuchtere pogingen om het DeelGenootschap in onze eigen kring te introduceren en ermee te gaan werken. En hoe prachtig en krachtig het is om deze persoonlijke verhalen met elkaar te mogen delen en aangezet te mogen worden tot het nemen van nieuwe stappen. Wat geeft het je?

  • energie en inspiratie;
  • aangaan van nieuwe relaties;
  • even niet alleen staan in je missie maar thuiskomen in een groep gelijke gestemden waar je je aan kan laven;
  • gevoed worden met nieuwe inzichten en ervaringen van de bron en anderen;
  • delen van dilemma’s, vragen, eigen ervaringen;
  • weer nieuwe mogelijkheden ontdekken, nieuwe beweging brengen;
  • elkaar ondersteunen in ons streven het DeelGenootschap te leven en handen en voeten te geven in je eigen context.

Praktisch

We komen fysiek bij elkaar, telkens op een andere locatie in het land. Tevens garanderen we de handhaving van de corona regels op het moment van samenkomst.

Locatie
: Brunsveldweg 9, 7021 JH  Zelhem (bij Chris op de nieuwe boerderij voor degene die hem al kennen)

Tijd:
van 10.00-12.30 met aansluitend de mogelijkheid mee te lunchen. Graag vooraf aangeven als je hier gebruik van wilt maken. Eigen bijdrage in overleg met Chris.

Kosten:
25,- euro excl. BTW.

Aanmelding
: als je erbij wilt zijn, meld je aan door mij een mail te sturen.

Ik verheug me op ons samenzijn!

Hartelijke groet,
Damaris

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.