Datum

okt 06 2020
Expired!

Tijd

14:00 - 17:00

Open kennis/startbijeenkomst cursus DeelGenootschap in de praktijk

Dinsdag 6 oktober start ik alweer met de zesde cursus DeelGenootschap in de praktijk. Als je nog niet zeker weet of je de hele cursus wilt volgen, kun je ook deze middag starten en dan alsnog besluiten mee te doen. Zo maak je kennis met mij als trainer en met de groep en kan je wellicht een beter besluit nemen.

Lees ter voorbereiding het handboek van het DeelGenootschap zodat de meeste begrippen je niet meer geheel onbekend voorkomen.

Programma van de middag
We starten met een kennismakingsronde vanuit de vraag wat je hier brengt en wat je zoekt. Ik deel een aantal zaken over hoe ik mijn trainingen opzet en wat ik daarin belangrijk vind en ook maken we al een start met de inhoud.
Graag deel ik met jullie onze basis uitgangspunten over het vormen van een nieuwe economie en samenleving vanuit het perspectief van VRIJ GELIJK SAMEN en de mogelijke samenlevingsvormen die daaruit voortkomen. Dit vormt tevens het ankerpunt voor de opbouw van het DeelGenootschap als te kiezen en te beoefenen organisatiestructuur en proces.

Praktische zaken
Lokatie: deze middag vindt plaats in mijn kantoor aan huis:
Emile Durkheimweg 171, 1349 CE Almere Oosterwold
Tijd: van 14.00 uur tot 17.00 uur
Kosten: 50,- euro ex BTW te voldoen voor deelname.
De hele cursus is vrijgesteld van BTW en kent een minimale en een maximale vergoeding. Mocht je alsnog besluiten de hele cursus mee te doen, dan verrekenen we de kosten voor deze middag met de door jouzelf bepaalde eindfactuur

Aanmelden en betalen
Aanmelden kan door een mail te sturen naar damaris@economytransformers.nl. Geef daarin duidelijk aan of je je voor de hele cursus opgeeft of voor deze ene middag. Indien dit laatste, stuur dan ook je NAW gegevens mee voor de factuur.

Voor al je vragen over de middag en de cursus, neem gerust contact met me op door een mail te sturen naar damaris@economytransformers.nl of bel naar
M:06 50 63 7144.

Ik zie ernaar uit je te ontmoeten!
Damaris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.