Datum

jan 15 2021

Tijd

14:00 - 17:00

Open kennis/startbijeenkomst cursus Eigentijds Eigendom van Grond

Op deze middag maken we een start met de cursus Eigentijds Eigendom van Grond. Weet je zeker dat je de cursus wilt volgen, geef je dan direct voor de hele cursus op. Twijfel je nog en wil je eerst komen proeven, dan ben je welkom op deze middag waarna je als nog kunt besluiten mee te gaan doen.

Voor alle informatie over de cursus lees hier.

Programma startbijeenkomst
Inhoudelijk maak je op deze middag, naast een uitgebreide kennismakingsronde met elkaar, de Economy Transformers School en ons als trainers, kennis met onze basis uitgangspunten. We delen onze visie op de verschillende samenlevingsvormen waaraan je met al je denken en handelen bijdraagt, of je dit nu wilt of niet. En of je dit nu bewust hebt of niet. Dit kader maakt inzichtelijk waar wij voor staan en waar we aan bouwen en waarom; het bewust vormgeven van een samenleving gebaseerd op liefde & vertrouwen waarin al wat leeft tot haar recht kan komen. In deze cursus leer hoe het drievoudig eigenaarschap van grond en kapitaal daar in concreto handen en voeten aan geeft. Al nieuwsgierig?

Praktische zaken
Lokatie: deze middag vindt, evenals de cursus, plaats in het Veerhuis. Waalbandijk 8 te Varik.
Tijd: van 14.00 uur tot 17.00 uur
Kosten: 70,- euro ex BTW te voldoen voor deelname.
De hele cursus is vrijgesteld van BTW en kent een minimale en een maximale vergoeding. Mocht je alsnog besluiten de hele cursus mee te doen, dan verrekenen we de kosten voor deze middag met de door jouzelf bepaalde eindfactuur

Aanmelden en betalen
Aanmelden kan door een mail te sturen naar damaris@economytransformers.nl. Geef daarin duidelijk aan of je je voor de hele cursus opgeeft of voor deze ene middag. Indien dit laatste, stuur dan ook je NAW gegevens mee voor de factuur.

Voor al je vragen over de middag en de cursus, neem gerust contact met ons op door een mail te sturen naar damaris@economytransformers.nl of bel naar
M:06 50 63 7144.

We ontmoeten je graag!
Damaris & Jac

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *