Gemeenschap

een experimenteeromgeving voor brongenoten

Graag nodigen wij je uit op zaterdag 18 juni 2022

waar? In het Veerhuis

hoe laat? van 10.00 uur tot 17.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)

kosten? € 50,– inclusief koffie, thee, lekkers & lunch

Gemeenschap in opbouw

Vrij, gelijk en samen in het dagelijkse leven vraagt om in verbinding te blijven met elkaar, elkaar wederzijds te ondersteunen, elkaar te verbazen en te inspireren. Een samenwerking en omgeving om te spelen en experimenteren voor een toekomstige samenleving en economie was er nog niet. Elkaar helpen en uitdagen om op weg te blijven en de volgende stappen te zetten. En om dicht bij de bron te blijven, je daaraan te voeden en ook terug te geven wat je geleerd hebt. Zo maken we deze gemeenschap, en de wereld, met elkaar steeds een stukje leefbaarder. 

Een uitnodiging om je te laven aan de bron van Economy Transformers

Een praktijk-, ontwikkel- en doe-gemeenschap. Die in kleiner of groter verband regelmatig samenkomt, fysiek en online, waarin ervaringen kunnen worden gedeeld, zes-sleutelwerk kan worden gedaan, vragen en antwoorden kunnen worden uitgewisseld en vraagstukken kunnen worden onderzocht. Om in verbinding met elkaar te staan, en in deze verbondenheid te blijven ontwikkelen in denken en doen. 
Een omgeving waarin iedereen vrij en veilig is om initiatieven te nemen en op basis van locatie of thema eigen kringen te vormen. Een plek waar je onderling kunt uitwisselen en de dialoog kan aangaan, één op één, met een thema groep of met z’n allen.

Hoe alles precies vorm krijgt en ingevuld wordt, hangt af van de behoeften en initiatieven van afzonderlijke mensen.

Voor wie is het?

Voor iedereen die iets doet of heeft gedaan bij Economy Transformers

Zie het als een testomgeving voor nieuwe economie en samenleving

Mijn naam is Pieter Hessel en ik heb het initiatief genomen om een gemeenschap puttend uit de bron van Economy Transformers mede mogelijk te maken. Graag maak ik met iedereen kennis en ben ik benieuwd naar je behoeften. Wil je meer weten of alvast kennis maken? Ik hoor graag van je.

Mail: pieter@economytransfomers.nl of bel: 06-54923749.

Jaarlijkse Gemeenschapsdag

De laatste gemeenschapsdag op 18 september 2021 was een succes. De behoefte om elkaar te zien en inspireren is groot. Het samen komen van zoveel verschillende en toch gelijk gestemde mensen, maakte deze dag tot een feest. 

Graag nodigen wij je uit op zaterdag 18 juni 2022.

  • waar? In het Veerhuis
  • hoe laat? van 10.00 uur tot 17.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
  • kosten? € 50,– inclusief koffie, thee, lekkers & lunch

Zie het als een reünie. Zie het als een manier om iedereen die ooit iets deed bij Economy Transformers te ontmoeten. Zie het als het bouwen aan een gemeenschap waarin transformatie plaatsvindt, zie het als een volgend stapje in de richting van een vrij gelijk samenleving. Welkom!

Vragen of ideeën?

bel of mail gerust:

Pieter: 06-54923749 pieter@economytransformers.nl
(Als je mailt, reageer ik binnen twee werkdagen.)
Economy Transformers