Open start cursus Eigentijds Eigendom van Grond online

Woensdagochtend 22 april start de cursus Eigentijds Eigendom van Grond. Online. Over grond, arbeid en kapitaal als commons, over waarom dit zo belangrijk is juist ook in deze tijd. En over hoe het anders kan. Voor meer informatie over de volledige cursus zie Eigentijds Eigendom van Grond.

Het is naast de start ook een kennismaking. Na deze eerste ochtend kan je besluiten of je de hele cursus doet of niet. Je maakt dan kennis met de docenten, hun werkwijze en je potentiële mede-cursisten. Online ontmoeten vraagt wat gewenning maar ook daar zijn afwisselende werkmethoden haalbaar. De ervaring leert dat 2,5 uur met pauze goed te doen is. Als later blijkt dat we het met elkaar toch anders willen, dan doen we dat.

Kosten: voor die eerste avond: € 50,– exclusief BTW. Mocht je als nog de hele cursus volgen, dan krijg je een factuur over het geheel en niet over deze ene bijeenkomst.

Tijd: van 10.00 tot 12.30 uur. Online via zoom inclusief break-out sessies en een pauze. Na aanmelding ontvang je de link naar de zoom sessie.

Programma:
Na de kennismaking met elkaar, maakt Jac op deze avond een start met het inzicht geven in de huidige situatie van grondeigendom bezien vanuit het perspectief van de vier basis samenlevingsvormen, ontwikkeld door Economy Transformers. We maken ons de vier scenario’s eigen door onszelf ook een plek op dit assenkruis te geven vanuit de vraag: welk scenario trekt mij aan als ik het vertrouwen in mijzelf en/of de ander verlies? En ook onderzoeken we onze eigen projecten in het licht van deze basissamenlevingsvormen.

Welkom!

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Damaris door een email te sturen naar damaris@economytransformers.nl of bel 06 50 63 7144.