Open start cursus Deelgenootschap

Dinsdag 7 april 2020 start de cursus Deelgenootschap alweer voor de vijfde keer. Voor meer informatie, zie: cursus Deelgenootschap.

Deze middag is voor iedereen die interesse heeft in het DeelGenootschap en het handboek gelezen heeft. inschrijving, iedereen is welkom. Je maakt alvast kennis met Damaris en haar manier van werken en je potentiële mede-cursisten. Na deze eerste dag besluit je of je de hele cursus doet of niet.

Kosten: voor die eerste middag € 50,– exclusief BTW, inclusief koffie/thee en lekkers.

Locatie: De cursus vind plaats in het Pompgebouw (naast de watertoren) in Culemborg.
Adres: Rijksstraatweg 45, 4103 NH Culemborg.

Tijd:
inloop 13.00 uur, start 13.30 tot 16.00 uur.

Programma:
Deze middag krijg je inzicht in de basis uitgangspunten van het DeelGenootschap. Je krijgt begrippen aangereikt waarmee je bestaande samenlevingsvormen en organisatiestructuren beter kunt plaatsen en het wordt helder waarom en wat jij zelf altijd al anders wilde; werken en organiseren vanuit liefde & vertrouwen wilt samenwerken.
Daarnaast maken we een start met de bron van een organisatie. Wat is de bron van een organisatie, wie mag deze bepalen? Wat is een bron orgaan en wie zitten daar in? Gedurende de cursus oefenen we naast je eigen praktijk ook in de cursus praktisch mee doordat we van de cursus een tijdelijk DeelGenootschap maken en onze eigen bron formuleren.

Welkom!

Heb je nog vragen, schroom niet me te bellen of een email te sturen naar damaris@economytransformers.nl