Dinsdagochtend 21 april 2020 start de cursus Deelgenootschap alweer voor de vijfde keer. Voor meer informatie, zie: cursus Deelgenootschap.

Deze ochtend is voor iedereen die interesse heeft in het DeelGenootschap en het handboek gelezen heeft. Iedereen is welkom. Je maakt alvast kennis met Damaris, haar manier van werken en je potentiële mede-cursisten. Na deze eerste ochtend besluit je of je de hele cursus doet of niet. Na inschrijving ontvang je een link naar de zoom meeting. Een halve dag online is goed te doen met gebruik making van meeting-rooms e.d. Als blijkt dat we het met elkaar anders willen, dan doen we dat.

Kosten: € 50,– exclusief BTW

Tijd:
van 10.00 tot 12.30 uur online met Zoom.

Programma:
Deze middag krijg je inzicht in de basis uitgangspunten van het DeelGenootschap. Je krijgt begrippen aangereikt waarmee je bestaande samenlevingsvormen en organisatiestructuren beter kunt plaatsen en het wordt helder waarom en wat jij zelf altijd al anders wilde; werken en organiseren vanuit liefde & vertrouwen wilt samenwerken.
Daarnaast maken we een start met de bron van een organisatie. Wat is de bron van een organisatie, wie mag deze bepalen? Wat is een bron orgaan en wie zitten daar in? Gedurende de cursus oefenen we daar naast je eigen praktijk ook in de cursus praktisch mee doordat we van de cursus een tijdelijk DeelGenootschap maken en al het geleerde direct op onszelf toepassen.

Welkom!

Heb je nog vragen, schroom niet me te bellen of een email te sturen naar damaris@economytransformers.nl