Wie ben jij?

Als jij verlangt naar het vormgeven van een nieuwe wereld vanuit liefde & vertrouwen. En bereid bent ook naar jezelf te kijken en je eigen belemmerende overtuigingen onder ogen wilt komen, dan is werken met Economy Transformers leuk en uitdagend. Dan kunnen we in korte tijd veel bereiken met elkaar en kan Economy Transformers je echt vooruit helpen met haar opgedane inzichten over die nieuwe economie en samenleving en wat het van de mens vraagt om deze te creëren. Economy Transformers brengt taal en begrippen zodat onderbuikgevoel van wat werkt en niet werkt woorden en betekenis krijgt. Als je nu al weet dat je graag binnen de bestaande kaders wilt blijven om daarbinnen tot een verbetering van de samenwerking te komen, dan denken we dat je Economy Transformers al snel te confronterend vindt.

Economy Transformers werkt op elk schaalniveau. Van individuele initiatiefnemers tot bedrijven en organisaties met veel medewerkers met een transitie-vraagstuk. Van bottom-up netwerk-organisaties en bewoners-initiatieven tot overheden, die worstelen met hun grondposities in relatie tot duurzaamheid-opgaven.

Investering en betaling

Een begeleidingstraject wordt individueel vormgegeven. Elke vraag is anders. Economy Transformers creëert samen met jou het proces. Dit betekent ook dat de investering niet standaard is. Om je toch een idee te geven van onze prijsstelling hieronder een indicatie. Mocht geld een belemmering zijn dan denken we graag mee over andere vormen van waarde-uitruil en vereffening.

  • We werken graag met een minimale en een maximale vergoeding. Het bepalen van de juiste prijs voor een cursus is vaak onderdeel van diezelfde cursus. Gedurende het proces en/of achteraf bespreken we de toegevoegde waarde van wat Economy Transformers brengt, wat wij voor onze dienst graag zouden ontvangen en de ruimte die er aan jouw kant is om die waarde te vereffenen. Dit werkt vaak heel mooi voor beide partijen. Het vraagt tegelijkertijd moed om eerlijk te zijn met betrekking tot capaciteiten en behoeften. Zo werken beide partijen aan het in balans brengen van geven en nemen. Mocht je zo niet willen werken dan hier een richtlijn voor de investering.
  • coaching 150,- euro p/u ex BTW en boven 50 km reiskostenvergoeding
  • groepssessie van een dag: 1.500,- euro ex BTW en boven 50 km reiskostenvergoeding. Inclusief een voorbespreking en verslag achteraf.