Vrijdag 3 en Zaterdag 4 mei 2024 – Van vóór Christus tot ná crowdfunding – een tweedaagse workshop*

Vrijdag 3 en Zaterdag 4 mei 2024 – Van vóór Christus tot ná crowdfunding – een tweedaagse workshop*

een tweedaagse ervaringsgerichte workshop over verleden, heden en toekomst van het geld en je relatie ermee in het Emagine Center, Antwerpen, België

Wil je je relatie met geld verbeteren? En zou je tegelijkertijd een bijdrage willen leveren aan het gezond maken van het geldsysteem?

Doe dan de tweedaagse workshop Van vóór Christus tot ná crowdfunding, over verleden, heden en toekomst van het geld en je relatie ermee, met Jac Hielema van Economy Transformers. Hij schept helderheid met betrekking tot het huidige geldsysteem en biedt perspectief op een toekomstige meer mens- en Aardewaardige. Tijdens de workshop doet hij oefeningen die de deelnemers helpen om hun relatie met geld te verbeteren en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan het gezond maken van het geldsysteem.

Voorkennis op welk gebied dan ook is niet nodig. Uitgangspunt en einddoel zijn de deelnemers en hun gedachten en gevoelens met betrekking tot geld zoals ze zijn. Jac Hielema vraagt wel bereidheid van de deelnemers om te reflecteren op hun eigen denken en handelen en samen met anderen een veilige sfeer te creëren waarin alles gezegd, gevraagd en gedaan kan worden nodig om je relatie met geld te verbeteren.

* Deze tweedaagse workshop kan los gevolgd worden van de lezing met dezelfde titel op donderdagavond. Echter de lezing donderdagavond en de tweedaagse vrijdag en zaterdag vullen elkaar wel aan.

  • Wat: Van vóór Christus tot ná Crowdfunding, over verleden, heden en toekomst van het geld en je relatie ermee, een tweedaagse in het Emagine Center.
  • Wanneer: Vrijdag 3 en Zaterdag 4 mei 2024 
  • Tijden: van 10.00 uur tot 17.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
  • Prijs: € 220,– inclusief koffie/thee, lekkers, lunch: potluck
  • Locatie: Emagine Centre, Paardenmarkt 65, 2000 Antwerpen, België
  • Meer informatie over het Emagine Center: Emagine Centre
  • Aanmelden en betalen: info@emagine.life