”De rode draad in mijn leven is het vinden van structuren die het menselijk en natuurlijk leven mogelijk maken. Een voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van het concept DeelGenootschap, een manier van organiseren binnen de nieuwe economie. Maar ook de ontwikkeling van de Zes Sleutels voor Transitie.”

Ik ben docent binnen Economy Transformers Academy en verzorg daar diverse lessen en eigen cursussen. Zo ben ik vrij gelijk samen docent binnen de leergang Samenlevingskunst, geef ik de cursus DeelGenootschap in de praktijk en organiseer ik de cursus Commons; grond arbeid en kapitaal in handen van de gemeenschap. Daarnaast begeleid ik graag organisaties, bedrijven, woongemeenschappen en alle

mogelijke plekken en groepen waar iets samen gewild wordt bij het opzetten en werkbaar krijgen van dromen in de praktijk, congruent aan de organiserende principes van de nieuwe tijd.

Ik ben actief op het eigendomsvraagstuk, nu heel specifiek met betrekking tot grond. In 2017 startte ik de werkgroep Eigentijds Eigendom van Grond en ik draag actief bij aan het van de grond krijgen van Community Land Trust Nederland, waar ook het Veerhuis een pilot van is.

Ik kom graag jouw event versterken met ons verhaal over de vrij gelijk samenleving en alles wat daarom heen hangt, hetzij als key note, hetzij in een panel of door het verzorgen van een workshop. Ook ben ik graag dagvoorzitter.

Ik ben dol op schaatsen maar het liefst op natuurijs. Ik ben heel gelukkig moeder van twee schatten van kinderen, Abel en Christina en drie uitwonende kinderen van Jac. Ik woon samen met Jac in een woongemeenschap in Almere Oosterwold waar we ons eigen duurzame huis gebouwd hebben.

Ik werk aan huis dus als je nieuwsgierig bent naar de wijk, kom vooral op bezoek!”.