De boeken van Economy Transformers

Hier te bestellen

Het Vierde Scenario

geschreven door Jac Hielema
Economy Transformers

Het Vierde Scenario van Jac is uit. Een boek dat helderheid verschaft en perspectief biedt en een aanvulling is op het boek Vrij, Gelijk & Samenleven van Damaris.

“Zelden zo’n wijs, doorwrocht en doorleefd boek gelezen als Het Vierde Scenario van Jac Hielema. Het boekt geeft inzicht in de samenleving die we hebben gebouwd en biedt een concreet houvast aan al diegenen die verlangen naar een liefdevollere samenleving. Alleen al hierom een absolute aanrader. Wat dit boek nog meer bijzonder maakt, is dat het ook speels is. Met onder meer verhelderende gesprekken met zijn achter-achter-achter-achter-achterkleinkind, met verrassende vergezichten en inzichten en met een uitnodiging om als lezer open pagina’s in het boek in te vullen. Het boek is in feite een krachtige en liefdevolle aanmoediging om in vrijheid invulling te geven aan een mens- en Aardewaardige samenleving.”

– Willem Vreeswijk, New Financial Magazine –
Economy Transformers

Vrij, Gelijk & Samenleven

geschreven door Damaris Matthijsen

De tweede druk van Vrij, Gelijk & Samenleven is daar. Voor iedereen die verlangt naar een mens- en Aardewaardige samenleving en daar een bijdrage aan wil leveren met zijn of haar project, initiatief of impuls.