Gemeenschap van brongenoten

Vrij, gelijk en samen in het dagelijkse leven vraagt om in verbinding te blijven met elkaar, elkaar wederzijds te ondersteunen, elkaar te verbazen en te inspireren. Een omgeving om met elkaar te spelen, samen te werken en te experimenteren. Een mens- en Aardewaardige samenleving is het nastreven waard. Elkaar helpen en uitdagen om op weg te blijven aan de hand van de zes sleutels en samen de volgende stappen te zetten. Je voeden vanuit de bron en daar dicht bij te blijven en terug en/of door te geven wat je geleerd en ervaren hebt.
Zo maken we deze gemeenschap en de wereld, vanuit de bron, samen steeds een stukje leefbaarder.

vrij

gelijk

samen

Zelf vrij zijn en anderen vrij laten hoe doe je dat?
Wie ben ik?
Wat kan ik?
Wat wil ik?
Wat zijn mijn angsten en twijfels?
Spiegel jezelf aan jezelf en aan andere Economy Transformers.
Handelen vanuit het gelijk creëert een natuurlijke balans tussen vrij en samen. Hoe inclusief ben jij en is jouw omgeving? Ben je vrij van aannames en vooroordelen? De ander zien en liefhebben kan alleen met elkaar en in gelijkwaardigheid.
Hoe onderhoud jij je relatie met jezelf en de ander?
Hoe pas jij in samenwerken en organiseren?
Hoe ziet een mens- en Aardewaardig bestaan eruit?
Van binnen naar buiten.
We zitten op jou te wachten!

Praktische informatie

De gemeenschap is er voor iedereen die een training, cursus of opleiding volgt of heeft gevolgd bij Economy Transformers.
Het is een manier om in contact te blijven met de bron: vrij, gelijk en samen en het sleutelwerk. Een basis om je verder te ontwikkelen en samen te werken.
Hier ontstaat verdieping en kun je terecht met je capaciteiten en behoeftes.
Hier vind je aansluiting met gelijkgestemden binnen het rechtsboven kwadrant. Iedereen die zich aansluit is deelgenoot van deze fysieke en digitale gemeenschap.

Samen delen we de kosten van deze gemeenschap. Deze kosten bestaan uit het in de lucht houden van de online tool, de fysieke ‘In Levende Lijve’ bijeenkomsten en een bijdrage voor het organiseren en de ondersteuning van de initaitiefnemer.
Heb je een opleiding gevolgd en wil je graag deel uit maken van de gemeenschap?
Neem dan contact op met de initiatiefnemer van de gemeenschap
Pieter Hessel.


pieter@economytransformers.nl of bel: 06-54923749